Ny samarbetspartner och kollega

 

Sedan den 1 februari 2019 är Heléne Zachrison ny samarbetspartner och kollega i Rörelse & Utveckling. Heléne har en lång och gedigen erfarenhet av ledar- och teamutveckling, förändringsledarskap, coaching och processledning. Från egna chefsuppdrag till organisationskonsult 2007, och sedan 2019 i det egna företaget Mod att Leda.

“Att utvecklas och bli mer effektfull som ledare går hand i hand med ökad personlig mognad – att förstå sig själv och sin egen påverkan på andra. Att ta ansvar i ledarrollen kräver både mod och tålamod – mod att vara en god förebild, mod att handla, mod att uthålligt stå kvar även när det blåser – helt enkelt att ha Mod att Leda.” / Heléne Zachrison

Kontaktuppgifter till Heléne och övriga konsulter i Rörelse & Utveckling finns under fliken Medarbetare.

 
Helene Z (beskuren) (medelstor).jpg
 
 
Greger Hjelm